dilluns, 2 de juny del 2014

Fideus d'arròs al pesto amb salmó i tonyina



Aquesta recepta que avui us presento la faig en ocasions especials: fideus d'arròs al pesto amb salmó i tonyina. Els fideus d'arròs me'ls va ensenyar la Paula, una amiga, un dia que em va convidar a dinar a casa seva, així que per sorprendre la Marta vaig decidir fer-la amb unes petites modificacions al seu gust.  Aquests formen part d'una colla de productes, procedents del sud-est asiàtic, que fa temps que tenim a l'abast però que tot i això no els hem acabat d'introduir a la nostra dieta habitual. Hi ha molta gent que ni els ha arribat a tastar, una d'aquestes persones era la Marta, que ni els coneixia. Ara doncs, com ella, teniu l'oportunitat de fer una recepta fàcil i tastar aquests deliciosos fideus.

Ingredients per a 4 persones:

-200 grams de Salmó
-200 grams de tonyina
-1 pot de salsa pesto
-500 grams de fideus d'arròs
-oli, sal i pebre


1. Comencem bullint els fideus segons les indicacions del fabricant. Mentrestant tallem a daus la tonyina i el salmó.

2. Posem els daus de la tonyina i salmó a una paella amb un raig d'oli, una mica de sal i pebre. Els anem coent mentre s'acaben de fer els fideus.

3. Un cop tenim apunt els fideus, els introduïm a la paella juntament amb el pesto i ho anem remenant tot fins que quedi tot ben agregat. Ho retirem del foc i emplatem.

Bon profit a tothom! 


1 comentari:

  1. Quina bona pinta! Ho faré aquesta setmana a casa a veure què tal!

    ResponElimina