dilluns, 5 de maig del 2014

Bròquil amb poma al curry


La Marta està permanentment a dieta, i a vegades costa sortir de les típiques verdures bullides o de les soses amanides. Per tal de fer-li una sorpresa i no posar-li una altra amanida davant, vaig decidir provar coses noves. Vaig obrir la nevera i vaig veure-ho clar: bròquil amb poma i ceba al curry.

Ingredients (per 4):
-1 bròquil 
-2 pomes
-1 ceba petita
-Oli
-Sal i pebre
-Curry en pols
-1 L de brou de verdures

1. Tallem la ceba a trossets petits. Poseu l'oli a la paella i quan estigui calent, afegim la ceba. Mentre es daura, esmicolem el bròquil en trossos i tallem la poma en daus.

2. Quan la ceba estigui daurada, afegim el bròquil i el saltegem una mica. Afegim la poma, tirem un altre raig d'oli, la sal, el pebre i el curry. El curry l'afegim al gust; no cal passar-se, ja que és una espècie molt aromatitzant i que dóna molt gust als plats.

3. Quan la poma estigui dorada, afegim caldo fins cobrir la paella i deixem que agafi el bull perquè s'acabi de coure el bròquil i la poma. 

4. Quan estigui consumit el brou, podem tastar si està al punt. Si ho està, només queda emplatar; si no, afegim més brou.

Semblava impossible que aquests ingredients puguin combinar, però ja veieu... és qüestió d'anar provant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada