dissabte, 5 de juliol del 2014

Arròs amb pollastre al curri



Fa uns dies van venir unes amigues a casa, i com que feia temps que em demanaven que els cuinés un plat vaig aprofitar la ocasió per a provar l'arròs amb pollastre al curri. A totes elles els agrada molt provar gustos i textures noves. Una d'elles no tolera el picant, així que vaig utilitzar grans de pebre sencers perquè així qui el volgués picant el tingués picant i a qui no li agrada el picant ni el provés! El resultat va ser tot un èxit, no va sobrar gens d'arròs i totes van quedar encantades. 





Ingredients per a 4 persones:
- 200 grams d'arròs bomba
- Una ceba de cuinar
- Curri groc
- Pebre de caiena
- Barreja de 5 pebres
- 4 pits de pollastre sense filetejar
- Llorer
- All
- Cilantre

1. Comencem posant l'arròs a bullir amb una mica de curri groc perquè ja ens agafi el gust segons el nostre gust. Seguidament tallem la ceba i la daurem amb les fulles de llorer, els alls i els pebres. 

2. Tallem a daus els pits de pollastre, perquè així siguin de més bon menjar, i quan la ceba estigui al punt els introduïm amb la ceba.  Quan veiem que el pollastre ja esta al punt hi afegim el curri al nostre gust, em de pensar a provar-ho perquè sinó ens pot quedar massa fort de gust.

3. Un cop l'arròs estigui bullit, l'escorrem i l'afegim amb la resta d'ingredients esperem que tot s'agregui. 

4. Mentrestant la l'arròs i el pollastre s'estiguin barrejant, aprofitem per picar una mica de cilantre per a decorar el plat.

5. Quan estigui tot apunt ho emplatem amb unes fulles de cilantre per sobre, ja que així ens hi donaran un toc àcid. 


Espero que proveu aquesta recepta amb un toc diferent a les nostres espècies habituals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada