Benvinguts a tots al meu blog de cuina! Sóc l’Aida,
una estudiant d’Història, tot i que la meva veritable passió és la cuina. Actualment,
a part d’estudiar Història i varis idiomes, faig cursos de cuina a la meva
ciutat, Vic. Trec temps d’on puc per cuinar i practicar!
Creo aquest blog per a difondre i fer arribar
a tothom la meva cuina; una cuina senzilla amb el meu toc personal. M’agrada
molt improvisar entre fogons, i trobareu unes barreges d’ingredients curioses,
però que li donen un toc especial a la cuina tradicional. Les receptes que s’aniran
publicant són a l’abast de tothom i us permetran descobrir que la cuina no està
limitada a ningú. També us aniré descobrint secrets i trucs que he anat
adquirint de la mà dels meus professors dels cursos i de la meva practica
personal per tal de cuinar de forma pràctica i senzilla.
No només em centraré en un tipus de plats o
aliments, sinó que intentaré fer tota una selecció dels millors entrants,
primers, plats principals i postres que jo conec. M’agrada molt descobrir nous
aliments i gustos per al meu paladar, i quan faig una descoberta intento
traslladar-la a altres plats, per tal d’aprofundir
el seu ús. Per tant, potser que us trobareu diverses receptes amb el mateix
ingredient principal, però amb moltes variacions.
Alhora també faré critiques i donaré a conèixer
alguns restaurants que m’han encantat –o decebut-, com també us faré un tastet
de les receptes que m’ensenyen a fer als cursos de cuina i d’altres dels meus
cuiners i cuineres predilectes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada